Ενώ οι επιχειρηματικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Veronafiere, η Βερόνα γίνεται η σκηνή για τέσσερις συναρπαστικές ημέρες και υποδέχεται τους λάτρεις του κρασιού εντός των τειχών της για συναρπαστικές εμπειρίες που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, γευσιγνωσίες, συναυλίες, παραστάσεις, μουσική, παραστάσεις, διαδρομές για την ανακάλυψη της πόλης και ξεναγήσεις.
Βάλτε το κρασί "στο επίκεντρο" και βυθιστείτε στη διαχρονική ατμόσφαιρα των ιστορικών χώρων της Βερόνας, όπου το πάθος για το κρασί είναι ο πρωταγωνιστής!

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Συναυλίες
Μεγάλοι καλλιτέχνες όπως οι Morgan, Roy Paci, Joe Bastianich θα ζωντανέψουν τις βραδιές του fuorisalone La Terza Classe και τα Fast Animals and Slow Kids (F.A.S.K.) θα παρουσιάσουν το graphic novel τους ανάμεσα στη μουσική και τα κόμικς.
Επιπλέον, όλη η γοητεία της τζαζ μουσικής είναι ο πρωταγωνιστής στα απεριτίφ στο Cortile del Tribunale.
Όλες οι συναυλίες έχουν ελεύθερη είσοδο


Masterclasses στη Loggia Antica

Ένας ιστορικός χώρος γεμάτος αρχαία γοητεία: αυτή είναι η τοποθεσία που επιλέχθηκε για τα masterclasses Vinitaly & The City. Η Loggia Antica στην Piazza dei Signori θα φιλοξενήσει εκπαιδευτικά μαθήματα και ειδικές γευστικές δοκιμές ιταλικών βιολογικών κρασιών με το πρόγραμμα Biols.
Τα masterclasses είναι δωρεάν και η εγγραφή είναι υποχρεωτική.

 

Θεματικές ομιλίες αφιερωμένες στην πράσινη σκηνή... για να μοιραστείτε τις αξίες της διάσημης ιταλικής οινοπαραγωγής, με προσοχή στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα!
ποιότητα και βιωσιμότητα! Και σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Iginio Massari, ο Giorgio Barchiesi ή αλλιώς Giorgione, ο Tracy, ο νικητής του Masterchef, θα αφηγηθούν τις παθιασμένες και συναρπαστικές ιστορίες τους! Και επίσης ένα showcooking έκπληξη...

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πολλές ειδικές εκδηλώσεις: ζωντανές παραστάσεις από buskers στα πιο γραφικά σημεία της πόλης, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις αφιερωμένες στην τέχνη της mixology!

 

Ένα ταξίδι στο κρασί!

Το εισιτήριο έχει αξία 15,00 € και περιλαμβάνει 3 γευστικές δοκιμές και ένα κουπόνι που προσφέρει εκπτώσεις σε επισκέψεις σε μουσεία, περιηγήσεις στην πόλη, μια περιπετειώδη βόλτα στον ποταμό Adige.
Ένα καθηλωτικό ταξίδι στο κρασί σε όλες του τις μορφές, με ψυχαγωγία, υπέροχη μουσική και τέχνη!
Απολαύστε τη γοητεία μιας από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου μέσα από το κρασί: μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο όμορφο;

Καλώς ήρθατε στο Vinitaly & The City!

 Διαβάστε σήμερα τα τελευταία νέα εδώ:

Vinitaly and The City – 8-11 April 2022