Ο 16ος Διεθνής  διαγωνισμός Concours mondial des Feminalise είναι μια ισχυρή ιδέα όπου η κριτική επιτροπή αποτελείται 100% από επαγγελματίες γυναίκες και πεφωτισμένες οινόφιλες.

Πραγματοποιήθηκε  στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2022, στο Parc Floral, στο Παρίσι και με τριπλή ελληνική συμμετοχή. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Allwinestories.com

 

 

Είναι μια ευκαιρία για τους κριτές να ανακαλύψουν και να κρίνουν κρασιά, σάκε και αποστάγματα από όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερης εκτίμησης έτυχαν και τα ελληνικά κρασιά.

1. ΑVANTIS ESTATE με Lenga white & Lenga Pink

2. ANHYDROUS  WINERY με Grace rose

3. VENETSANOS WINERY με Ασσύρτικο και Νυχτέρι

Ο διαγωνισμός ήταν άρτια οργανωμένος από τη δυναμική ομάδα με πρόεδρο την Μargot Ducancel,  με την ομάδα των Rouge Aux Levres. Υπήρξε επαγγελματισμός  και άριστη οργάνωση από την έναρξή του μέχρι το τέλος.

 

 

Και μια μεγάλη πρωτοτυπία!

 

Ένα νέο συλλεκτικό μετάλλιο, μοναδικό και αναγνωρίσιμο!

Φέτος, για την 16η έκδοσή του, ο παγκόσμιος διαγωνισμός féminalise  παρουσίασε ένα νέο μετάλλιο συνώνυμο της καινοτομίας και της μοναδικότητας.

Αυτό το μοναδικό μετάλλιο στον κόσμο και ειδικά σχεδιασμένο για τον διαγωνισμό από την KURZ, δίνοντας την αίσθηση της στιβαρότητας  και της   κίνησης στο λογότυπο της Feminalise.

Η τεχνική αυτή, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν για την παραγωγή μεταλλίων, ζωντανεύει χάρη σε έναν ειδικό φακό Fresnel που του δίνει αυτήν  την ιδιαιτερότητά .

Το λογότυπο του φετινού Feminalise δημιουργήθηκε από τη διεθνούς φήμης  ζωγράφο Sanja Janković, της Winerelle Wine Painting. 

 

 

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων, δείτε τις πιο δυνατές στιγμές.