Τα οινικά δρώμενα συνεχίζονται και ευκαιρία για τους οινόφιλους να ταξιδέψουν σε 3 διαφορετικές περιοχές για αξέχαστες εμπειρίες.

Από 19 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται  τα Οινοξένεια 2023 Οινοξένεια – Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας (oinoxeneia.gr),  με πλήθος εκδηλώσεων που αναδεικνύουν τα tοπία και τις gεύσεις της Αιγιαλείας, η οποία γιορτάζει φέτος τα δέκατα γενέθλια. της

Δείτε εδώ το πρόγραμμα:

Πρόγραμμα – Οινοξένεια (oinoxeneia.gr)

Από 30 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου έρχεται το 3ο  Φεστιβάλ Τρύγου 2023. Την Τετάρτη ξεκινά το 3ο Φεστιβάλ Τρύγου που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νάουσας και ο Σύνδεσμος Αμπελουργών – Οινοποιών Νάουσας. Ένα πενθήμερο δράσεων που προβάλλουν τη Νάουσα ως οινικό προορισμό.

Διαβάστε το τελευταίο άρθρο μας για τη μεγάλη αυτή οινική εκδήλωση:

Νάουσα: Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα το 3o Φεστιβάλ Τρύγου (allwinestories.com)Τέλος ο Σεπτέμβρης ξεκινά με την καθιερωμένο  οινικό τριήμερο από 1 - 3 Σεπτεμβρίου  Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2023 - Νεμέα (nemeawineland.com)

Η μεγάλη γιορτή του Αγιωργήτικου με πολλές εκδηλώσεις στα οινοποιεία της ζώνης της Νεμέας.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Καλλιόπη Θεοδωροπούλου, δημοσιογράφο, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, ειδική Συνεργάτιδα για θέματα Τύπου και Επικοινωνίας Δημάρχου Νάουσας για  την συνεχή ενημέρωση των εκδηλώσεων του Δήμου Νάουσας.