Φυτεμένο το 1998 στους πρόποδες του Μενοίκιου όρους στην Καλή Βρύση. Μετά από είκοσι χρόνια καλλιέργειας, ο συνδυασμός του ξεχωριστού terroir της Δράμας και οι σύγχρονες αμπελουργικές και οινολογικές πρακτικές που εφαρμόζονται στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη στη Δράμα,  απογειώνουν τις δυνατότητες της ποικιλίας.

Το Αγιωργήτικο Chateau Julia 2019 έχει έντονο βαθυκόκκινο χρώμα με απαλές μωβ ανταύγειες.  Στην αρωματική παλέτα  κυριαρχούν τα κόκκινα φρούτα  το βύσσινο, τα μπαχαρικά και τις νότες κανέλας. Στρογγυλό, με  ισορροπημένο στόμα με ευχάριστη οξύτητα  προβάλλοντας τις ώριμες ταννίνες. Ωραίο μακρύ τελείωμα, με νότες δρυός. Μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης που φτάνει τα 20 χρόνια από τη χρονιά του τρύγου, αφού  παλαίωσε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, από τα οποία το 20% είναι καινούργια.

Γευστικά θα συντροφεύσει μακαρονάδες ναπολιτέν ή μπολονέζ, ελαφριά πιάτα κρεατικών αλλά και ψαρικών αλα σπετσιώτα), κοκκινιστό μοσχαράκι, σουτζουκάκια σμυρναίικα, μουσακά, μελιτζάνες με ντομάτα, πίτσα, κρεατόπιτες, λουκάνικα, κίτρινα τυριά. Πιείτε το δροσερό, λόγω εποχής. 'Ένα ακόμη μεγάλο κρασί από το Domaine Costa Lazaridi. Στην υγειά σας.